JEDINI PROIZVOĐAČ PUZZLI U ZEMLJI
Smart Production d.o.o.
Ive Andrica 1, 21000 Novi Sad, Srbija
tel./fax: +381 (0) 21 472 0 664
E-mail: smartpro.puzzle@gmail.com

Home
     
PROIZVODI
Puzzle 500
Moje puzzle 500
Promo puzzle
Razglednice
Igračke
     
     
    FOTOGRAFI
Uroš Petrović
Bojan Hohnjec
Vlado Marinković
     
Bitka za okean - potpanje podmornica
Ispred tebe je jedna od najboljih društvenih igara ikada! Potrebno je da sastaviš table za igranje, postaviš svoju flotu, naoružaš se olovkom i potapanje može da pocne! Na tablu sa pregradom koja te štiti od radoznalog pogleda protivnika postavi svoje brodove i podmornice.
Igracka sadrži: Dve table za postavljanje podmornica i brodova, dve zaštitne pregrade za table, 40 plavih piuna za obeležavanje nepotopljenih podmornica, 40 crvenih piuna za obeležavanje potopljenih podmornica, Dva blokcica za pracenje polja koje si gadao, u kome obeležavaš i polja na kojima si protivniku potopio podmornice, 20 obeležja za podmornice i brodove.
Pravila igre:
Na tablu sa pregradom postavi svoje brodove i podmo-rnice i to na sledeci nacin:
1 x Brod nosac - 4 piuna, 2 x Velika podmornica - 3 piuna, 3 x Mala podmornica - 2 piuna, 4 x Patrolni camac - 1 piun
Piuni se postavljaju horizontalno i vertikalno. Plavi piuni obeležavaju nepotopljene, a crveni potopljene podmo-rnice. Kada protivnik pogodi polje na kojem se nalaze vaši brodovi i podmornice, umesto plavog piuna na to polje postavite crveni. Blok ti služi da zapisuješ polja koja si gadao, kao i da beležiš polja na kojima si protivnickom igracu potopio brodove. Sam smisli simbole kojima ceš obeležavati pogotke, a kojima promašaje (naš ti je savet da krugom obeležiš promašaj, a zvezdom pogodak). Svakim pogotkom broda ili podmornice igrac stice pravo da gada još jednom, i tako sve dok ne pogodi prazno polje. Kapetan koji prvi potopi citavu flotu svom protivniku je pobednik. Želimo vam miran okean i dobru zabavu! Sve podmornice i brodovi imaju svoja obeležja u vidu zvezda. Oba igraca igru pocinju sa po deset obeležja, i za svaku potopljenu podmornicu ili brod dobijaš protivnikovo odgovarajuce obeležje. Pobednik je onaj koji prvi uspe da osvoji sva obeležja protivnika..
Slažite puzzle
Brz način života kakav danas živimo ne dopušta nam da se opustimo ni za trenutak. Ne dozvolite da uvek bude tako, učinite nešto za sebe, slažite puzzle. Proverite strpljenje i mogućnost zapažanja. Ova zabavna igra potiče i jedno i drugo zatim jača koncentraciju, razvija saradnju i uzajamno pomaganje.
Reciklirani materijali
Smart Production pri izradi puzzli koristi uglavnom reciklirane materijale i tako pomaže u naporu za očuvanje čovekove sredine. Briga za čovekovu okolinu je neophodnost vremena u kojem živimo i trend koji u svetu a i kod nas ima sve više pristalica.
Promocija grada
Pazzle su odličan način da promovišete vašu regiju ili grad. Svakako da biste ovakvim poklonom obradovali svakog domaćeg i stranog gosta, ili delegaciju koja Vam dođe u posetu. Pored toga što čete dati lep poklon Vi ćete uraditi i svojevrsnu promociju za Vaš grad.
  Copyright Smart Production · Novi Sad · Serbia · 2008.