JEDINI PROIZVOĐAČ PUZZLI U ZEMLJI
Smart Production d.o.o.
Ive Andrica 1, 21000 Novi Sad, Srbija
tel./fax: +381 (0) 21 472 0 664
E-mail: smartpro.puzzle@gmail.com

Home
     
PROIZVODI
Puzzle 500
Moje puzzle 500
Promo puzzle
Razglednice
Igračke
     
     
    FOTOGRAFI
Uroš Petrović
Bojan Hohnjec
Vlado Marinković
     
Topola - Oplenac (OP-001)
Na padinama brda Oplenca, na udaljenosti 80km od Beograda smešten je gradić Topola. Nalazeći se u izuzetnom okruženju prirode i čistog vazduha sa velikom koncetracijom ozona i urećenim trim stazama u parku Oplenac (87ha), Topola nudi odlične uslove za aktivan odmor. Turističke atrakcije: Zadužbina kralja Petra I koja obuhvata: crkvu Sv.đorđa, grobno mesto dinastije Karađorđević, Petrovu kuću, galeriju sa tematskim postavkama vezanim za ovu dinastiju, Karađorđev grad sazidan od 1811 – 1813, sa ličnim predmetima Vožda i autentičnim oružjem iz Prvog srpskog ustanka i Vinogradarevu kuću, u kojoj se nalazi galerijski prostor. Kraljev podrum u Topoli ima dva sprata pod zemljom, sa stalnom temperaturom od 8 stepeni. Posebna atrakcija su najstarije bačve iz ovog podruma, lični pokloni kralju Petru iz 1909. godine , bačve iz 1922. godine, venčani poklon kralju Aleksandru I, kao i najstarija srpska vinoteka sa jednom količinom arhivskih vina od 1931. do 1957. godine Manastir Nikolje - ženski manastir na obroncima planine Rudnik sagrađen 1425. godine. Smeštaj: hotel Oplenac** raspolaže sa 100 ležaja u apartmanima, 1/2 i 1/3 sobama. Hotel sadrži seminar salu, letnju baštu. Privatan smeštaj u gradu Topoli i živopisnim selima opštine.
Od Rimljana do Despota Stefana, od Karađorđa do kralja Petra u ovom kraju su se rađali vinogradari, vinari i dobra vina, danas Topola ponovo postaje prestonica Srpskih čokota. Vinu i grožđu u čast, održava se turističko-privredna manifestacija Oplenačka berba. U istom terminu je i Sabor narodnog stvaralaštva Srbije, republička smotra najuspešnijih izvođača narodnog stvaralaštva Srbije.
Slažite puzzle
Brz način života kakav danas živimo ne dopušta nam da se opustimo ni za trenutak. Ne dozvolite da uvek bude tako, učinite nešto za sebe, slažite puzzle. Proverite strpljenje i mogućnost zapažanja. Ova zabavna igra potiče i jedno i drugo zatim jača koncentraciju, razvija saradnju i uzajamno pomaganje.
Reciklirani materijali
Smart Production pri izradi puzzli koristi uglavnom reciklirane materijale i tako pomaže u naporu za očuvanje čovekove sredine. Briga za čovekovu okolinu je neophodnost vremena u kojem živimo i trend koji u svetu a i kod nas ima sve više pristalica.
Promocija grada
Pazzle su odličan način da promovišete vašu regiju ili grad. Svakako da biste ovakvim poklonom obradovali svakog domaćeg i stranog gosta, ili delegaciju koja Vam dođe u posetu. Pored toga što čete dati lep poklon Vi ćete uraditi i svojevrsnu promociju za Vaš grad.
  Copyright Smart Production · Novi Sad · Serbia · 2008.