JEDINI PROIZVOĐAČ PUZZLI U ZEMLJI
Smart Production d.o.o.
Ive Andrica 1, 21000 Novi Sad, Srbija
tel./fax: +381 (0) 21 472 0 664
E-mail: smartpro.puzzle@gmail.com

Home
     
PROIZVODI
Puzzle 500
Moje puzzle 500
Promo puzzle
Razglednice
Igračke
     
     
    FOTOGRAFI
Uroš Petrović
Bojan Hohnjec
Vlado Marinković
     
Osvoji zamak - ne ljuti se čoveče
Upustite se u veliku avanturu! Pred vama je novi izazov. Popularnu društvenu igru „Ne ljuti se, covece” obukli smo u potpuno novo ruho.
Igracka sadrži:
Podlogu sa ucrtanim poljima zakretanje piuna, cetiri kule sa kojih igraci pocinju igru, zamak (cetiri kule, zidine izmedu kula i centralna kula) na kome igraci završavaju igru, 16 piuna (plavi, crveni, zeleni i žuti) i kockicu za bacanje
Pravila igre:
U igri ucestvuju cetiri igraca: plavi, crveni, zeleni i žuti.
Ulazak u igru i broj polja za prelazak odreduje se bacanjem kockice. Šestica obezbeduje ulazak na teren, a nakon prelaska svih polja na terenu, stiže se na jedno od obeleženih polja ispred zamka. Igra je završena kada jedan igrac uspe da smesti sve figurice na obeležena
polja. To znaci da je osvojio zamak i postao pobednik.
Slažite puzzle
Brz način života kakav danas živimo ne dopušta nam da se opustimo ni za trenutak. Ne dozvolite da uvek bude tako, učinite nešto za sebe, slažite puzzle. Proverite strpljenje i mogućnost zapažanja. Ova zabavna igra potiče i jedno i drugo zatim jača koncentraciju, razvija saradnju i uzajamno pomaganje.
Reciklirani materijali
Smart Production pri izradi puzzli koristi uglavnom reciklirane materijale i tako pomaže u naporu za očuvanje čovekove sredine. Briga za čovekovu okolinu je neophodnost vremena u kojem živimo i trend koji u svetu a i kod nas ima sve više pristalica.
Promocija grada
Pazzle su odličan način da promovišete vašu regiju ili grad. Svakako da biste ovakvim poklonom obradovali svakog domaćeg i stranog gosta, ili delegaciju koja Vam dođe u posetu. Pored toga što čete dati lep poklon Vi ćete uraditi i svojevrsnu promociju za Vaš grad.
  Copyright Smart Production · Novi Sad · Serbia · 2008.