JEDINI PROIZVOĐAČ PUZZLI U ZEMLJI
Smart Pro, Desanke Maksimovic 28,
21000 Novi Sad, Srbija
tel: 060 445 29 26
E-mail: tukic.s@gmail.com

Home
     
PROIZVODI
Puzzle 500
Moje puzzle 500
Promo puzzle
Razglednice
Igračke
     
     
    FOTOGRAFI
Uroš Petrović
Bojan Hohnjec
Vlado Marinković
     
Novi sad - centar grada i katedrala (NS-001)
Novi Sad se nalazi u južnom delu Europe, u Srbiji, izmedu 19-tog i 20-tog stepena istocne geografske dužine i 45-tog i 46-tog stepena severne geografske širine. Novi Sad je glavni grad Vojvodine i drugi po velicini grad u Srbiji. Obuhvata dve opštine: Novi Sad i Petrovaradin, koje sa prigradskim naseljima imaju oko 300,000 stanovnika. Grad leži na levoj obali reke Dunav. Utemeljen je 1694. godine. Prvi žitelji grada bili su vojnici sa službom u Petrovaradinskoj tvrdavi i intendanti koji su služili za potrebe tadašnjeg garnizona. Prvog februara 1748. carica Marija Terezija donosi odluku da grad postane slobodna kraljevska varoš i daje ime gradu Novi Sad. Ime grada Novi Sad znaci novi zasad (bašta). Novi Sad je danas veliki industrijski i finansijski centar Srpske ekonomije, univerzitetski grad i jedno od najvecih gradilišta u regionu. Fotografiju za puzzle je uradio Bojan Hohnjec.
Slažite puzzle
Brz način života kakav danas živimo ne dopušta nam da se opustimo ni za trenutak. Ne dozvolite da uvek bude tako, učinite nešto za sebe, slažite puzzle. Proverite strpljenje i mogućnost zapažanja. Ova zabavna igra potiče i jedno i drugo zatim jača koncentraciju, razvija saradnju i uzajamno pomaganje.
Reciklirani materijali
Smart Production pri izradi puzzli koristi uglavnom reciklirane materijale i tako pomaže u naporu za očuvanje čovekove sredine. Briga za čovekovu okolinu je neophodnost vremena u kojem živimo i trend koji u svetu a i kod nas ima sve više pristalica.
Promocija grada
Pazzle su odličan način da promovišete vašu regiju ili grad. Svakako da biste ovakvim poklonom obradovali svakog domaćeg i stranog gosta, ili delegaciju koja Vam dođe u posetu. Pored toga što čete dati lep poklon Vi ćete uraditi i svojevrsnu promociju za Vaš grad.
  Copyright Smart Production · Novi Sad · Serbia · 2023.