JEDINI PROIZVOĐAČ PUZZLI U ZEMLJI
Smart Pro, Desanke Maksimovic 28,
21000 Novi Sad, Srbija
tel: 060 445 29 26
E-mail: tukic.s@gmail.com

Home
     
PROIZVODI
Puzzle gradova
Moje puzzle
Promo puzzle
Igračke
     
     
     

Puzzle sa Vasim motivom
Novo u proizvodnji puzzli, slika veličine čak 50 x 70 cm, specijalno po Vašoj želji. Bilo da je to slika Vašeg deteta, devojke, momka, čitavog razreda, sportskog tima ili bilo šta drugo što Vi poželite.
Možemo da Vam napravimo predivne puzzle od 500 delova u savršenoj kutiji veličine 25 x 21 x 6.5 cm. Ovo je savršen poklon za bilo koju priliku!!!
Treba samo da nam pošaljete što kvalitetniju sliku u jpg ili tiff formatu na mail tukic.s@gmail.com i u roku od pet radnih dana poštar će Vam doneti puzzle sa vašim motivom na kućni prag.
Ili jednostavno nazovite na 060 445 29 26 da se dogovorimo oko slanja fotografije u digitalnom obliku i tehničkih detalja vezanih za samu fotografiju.

Slažite puzzle
Brz način života kakav danas živimo ne dopušta nam da se opustimo ni za trenutak. Ne dozvolite da uvek bude tako, učinite nešto za sebe, slažite puzzle. Proverite strpljenje i mogućnost zapažanja. Ova zabavna igra potiče i jedno i drugo zatim jača koncentraciju, razvija saradnju i uzajamno pomaganje.
Reciklirani materijali
Smart Production pri izradi puzzli koristi uglavnom reciklirane materijale i tako pomaže u naporu za očuvanje čovekove sredine. Briga za čovekovu okolinu je neophodnost vremena u kojem živimo i trend koji u svetu a i kod nas ima sve više pristalica.
  Copyright Smart Production · Novi Sad · Serbia · 2023.