JEDINI PROIZVOĐAČ PUZZLI U ZEMLJI
Smart Pro, Desanke Maksimovic 28,
21000 Novi Sad, Srbija
tel: 060 445 29 26
E-mail: tukic.s@gmail.com

Home
     
PROIZVODI
Puzzle 500
Moje puzzle 500
Promo puzzle
Razglednice
Igračke
     
     
    FOTOGRAFI
Uroš Petrović
Bojan Hohnjec
Vlado Marinković
     

Sagradi svoj gradic
Ovo je vrlo popularna edukativna igra koja razvija kreativnost i strpljenje kod malisana, uz to poducava decu i o pravilima u saobracaju.
Igra sadrži:
Igracka sadrzi podlogu 500 mm x 700 mm sa putevima, parkinzima, i zelenim povrsinama, devet jednospratnih i sest dvospratnih kucica, cetiri mostica, pet stabala i jednu fontanu.
Pravila igre:
Igru moze igrati neogranicen broj igraca. Posto se igra sastoji od zasebnih komponenata dete se prvo kreativno angazuje na sklapanju gradica a zatim se igra. Znaci, jednostavno sklopis kucice, sastavis gradic i igra moze da pocne. Jedino pravilo kog treba da se pridržavaš jeste da poštuješ saobracajne propise!

Slažite puzzle
Brz način života kakav danas živimo ne dopušta nam da se opustimo ni za trenutak. Ne dozvolite da uvek bude tako, učinite nešto za sebe, slažite puzzle. Proverite strpljenje i mogućnost zapažanja. Ova zabavna igra potiče i jedno i drugo zatim jača koncentraciju, razvija saradnju i uzajamno pomaganje.
Reciklirani materijali
Smart Production pri izradi puzzli koristi uglavnom reciklirane materijale i tako pomaže u naporu za očuvanje čovekove sredine. Briga za čovekovu okolinu je neophodnost vremena u kojem živimo i trend koji u svetu a i kod nas ima sve više pristalica.
Promocija grada
Pazzle su odličan način da promovišete vašu regiju ili grad. Svakako da biste ovakvim poklonom obradovali svakog domaćeg i stranog gosta, ili delegaciju koja Vam dođe u posetu. Pored toga što čete dati lep poklon Vi ćete uraditi i svojevrsnu promociju za Vaš grad.
  Copyright Smart Production · Novi Sad · Serbia · 2023.